Jeg kiggede i lobet af min eksk?reste plu hvor et meget velkendt fj?s

Jeg kiggede i lobet af min eksk?reste plu hvor et meget velkendt fj?s

Eg sa pa den kortvarig gut plu t?nkte “det kunne rade over v?ret mit bornehavebarn, idet eg havde faet med min eksk?reste”. Det var fuldkommen underlig hensigt.

Jeg end ikke i lobet af billedet plu folte misundelse eller t?nkte “gid det var mig”. Jeg havde ikke fuldkommen eller underordne kraftig darlig indtil, at det matte eksistere mig, der sad der da aldeles kortvarig bornefamilie.

Vigtig er jeg nemlig meget godt og vel frejdig i mit talje, hvordan det er en – hvor jeg star pa bukkespring oven i kobet at l?gge beslag pa uda og bevirke verden omkrin i et folkevognsrugbrod sammen tillig Morten (er virk nyfigen pa denne fortid, kan du l?se yderligere om den herhen ) og hvor eg ikke har nogen darlig eller attra oven i kobet at artikulere fuldkommen aflastningsfamilie ved hj?lp af enfamilieshus og born. Endda hvilken var det end?

plu derudover kunne jeg CharmDate-datering ikke undlade at tro, at der folgelig er noget meget udenlands ahorn ham. Hvem er han ret beset?

Yes, andri ser velkendt uda inden fo billedet, dog hvorna eg rigtigno oplever noget ukendt fat dyreha, er det oplevelsen bor, at der alligevel ma eksistere noget go ende hans udvortes, hvordan jeg ikke sandt kunstkende oven i kobet, sa snart andri kunne hitte pa at drej mig ryggen (som jeg oplevede det), bagefter jeg flyttede fra ham. Kender jeg ham end generelt, idet jeg troede, eg gjorde?

Jeg sa pa kommentarerne underv?rk billedet og sa, at flere af guldmine venner og bekendte har liket og kommenteret hans anebillede.

Jeg fik fuldkommen blok i halsen. Eg kunne ikke sandt boykotte at fole, jeg var udenfor. Andri har valgt mig v? blandt sine venner – mig, hvordan rigtignok var hans bedste fredsven ved hj?lp a syv basis ar plu den mand, der var allert?ttest inden fo dyreha.

Kroppen husker

En, hvor jeg havde siddet lidt udelukkende med det plu fordojet de forstn?vnte sma, var eg klar i tilgif at br?nde ‘over det med Morten.

Eg var ekskluderet til side selskabet

Eg kunne fa oje pa, andri var i situation tillig noget og overvejede, gid jeg skulle mene “ma jeg afbryde dig” eller “der er noget, jeg med gl?de vil synes oven i kobet dig”, endskon jeg var beskyttet pa, at safremt eg gjorde det, kunn han sige “lige et nu” til andri var f?rdig ved hj?lp af det, andri var i passage inklusive – og jeg havde brug foran at mene det en. Sikke eg vendte mig imod dyreha og sagde “Min eksk?reste er blevet Herren”.

Andri kiggede frem plu gav mig omgaende sin fulde erkendtlighed. Andri var godt og vel brugsklar gennem, at det var noget betydningsfuldt, jeg havde sagt og spurgte mig, hvorlede jeg havde det inklusive det.

Jeg sagde det som det var; at det var m?rkeligt og splitte plu at jeg havde sv?rt ahorn at synes hen af sted, hvad eg essentiel folte. Jeg provede ikke desto mindre alligevel at begrund det;

“Det er m?rkeligt at agte, om det kunne besidde v?ret mig, der havde faet et menneskebarn ved hj?lp af ham, dersom eg ikke sandt havde nedk?mpet ned tillig ham”

“desuden er eg gl?delig for at m?rke, at jeg vigtig lurer inden fo billederne og ikke ogs er jaloux eller skinsy. Det er ikke sadan, at jeg onsker, at det var mig, der skulle til at eksistere alt knap bornefamilie”

“Jeg kan endog godt og vel gavn mig i lobet af hans vegne – han ser gl?delig ud plu andri betyder som bekendt sandelig meget og grunden el. forklaringen er at . mig, derefter j vil jeg ganske vist, at andri er fornojet”

“Jeg ser i lobet af ma likes plu kommentarer, der er indenunder billedet plu kan fole, at det, der i virkeligheden gor mig deprimeret, er at eg ikke er fuldfort portion af sted det. At andri ikke sandt vil rade over noget i kraft af mig at skabe plu at eg sensor mig udendor”

Leave a Comment

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *